Träna golf med JA Golfakademi på söndagar 2022

Hur många gånger säger vi eller hör andra vuxna säga orden "man skulle börjat spela golf när man var ung". Varför inte ge ditt barn chansen att slippa säga dessa ord om 40 år!

Med JA Golfakademi tränar de yngsta golf tillsammans med utbildade tränare på ett pedagogiskt och uppmuntrande sätt för att hitta glädjen till vår underbara sport. Vem vet, kanske är detta första steget för att en dag stå som världens bästa golfare. Om inte bästa så kanske världens gladaste golfare. Vi har spelare på våra proffstourer som en dag började på Golfstar Bromma med JA Golfakademi och nu livnär sig på sin idrott. 

Träningsavgift: 990 kr/deltagare (vårtermin) samt 990 kr/deltagare (hösttermin). Betalning sker i Golfstar reception vid första kurstillfället.

Ålder: 5-8 år (5-åringar är välkomna med målsmans medverkan)

Min antal: 5 deltagare (vid färre antal anmälningar ställer akademin in)

Max antal: 10 deltagare/tränare

Notera: Vid temperaturer under +5 grader samt/eller risk för snöfall eller mycket regn erhåller sig akademin rätten att ställa in lektioner/kurser.

Välj bland följande träningstider (80 min):

Söndagar 09:30-10:50

Söndagar 11:00-12:20

Söndagar 12:30-13:50

Vårtermin 990 kr

24 april

8, 15, 22, 29 maj

Hösttermin 990 kr

14, 21, 28 augusti

4, 11 september

Våra duktiga tränare in action med framtidens golfproffs

Våra duktiga tränare in action med framtidens golfproffs

Har du ett barn som är mellan 5-8 år och kanske är intresserad och nyfiken på golf? Då är Knatteakademin en perfekt start i karriären. Vi fokusrear på att ha kul och få barnen att tycka golf och golfbanan är en rolig plats att komma till. Våra ledare är utbildade ungdomsledare med god erfarenhet och har ett samarbete med Juniorakademin för eventuella situationer där vissa knattar får dispens att medverka på Juniorakademins aktiviteter/träningar. Knatteakademin har träning hela säsongen men då vi har erfarenhet av barn och förstår att de svänger i sina intressen snabbare i unga åldrar har vi terminsavgift istället för säsongsavgift som med Juniorakademin.

Akademins coacher/tränare lär ut golf på ett pedagogiskt och lättsamt sätt med övningar som är anpassade för denna åldersgrupp.

När de nått viss ålder eller nivå kommer vi rekommendera barnet att ta steget upp till juniorakademin.

Markus Svahn, en av våra PGA-utbildade tränare som ansvarar för Knatteakademin 2020. Har du frågor så tveka inte att kontakta Markus på 073-5955595

Markus Svahn, en av våra PGA-utbildade tränare som ansvarar för Knatteakademin 2020. Har du frågor så tveka inte att kontakta Markus på 073-5955595

Dela den här sidan