Stockholms bästa golfläger 2022?

 

Klicka HÄR för att boka plats

 

Lägeravgift: 2495:- (Betalas på plats. Endast kortbetalning)

Ålder 7-16 år

Summer Camp 1 Vecka 24 / måndag-torsdag / 09.00-15.00

Summer Camp 2 Vecka 25 / måndag-torsdag / 09.00-15.00

 

 

Sommarens stora golfunderhållning kommer igen 2022! Under fyra intensiva och helt fantastiskt roliga dagar underhåller vi och utbildar deltagarna i golf. Syftet med detta otroligt populära golfläger är att deltagaren ska umgås med andra med samma intresse, lära känna nya kompisar, träna golf och ha riktigt kul. Våra tränare och ledare har lång erfarenhet av lägerverksamhet och de är väldigt engagerade och duktiga.

 

Här är några av våra uppskattade aktiviteter:

- Spela på banan

- Träna på övningsområden

- Roliga lagtävlingar

- Diplomutdelning

- Lunch

- Glassutdelningar

- Tre-knack (golfens mest kända och roliga putt-lek🤩⛳️)

- Lära-känna-min-kropp-övningar inom rörlighet och koordination

- Fruktstunder

 

Gruppindelning

Vi gör vad vi kan för att alla deltagare ska få komma i samma grupp som sin kompis om man har en på lägret. Vi priorieterar att dela in grupperna i ålder före färdighet då syftet med lägret är få nya vänner inom golfen. Helt nya golfare som deltar med önskan att träna för Grönt kort kommer hamna i en egen grupp med tränare/ledare som har program inriktat för just detta. Vi kommer även prioritera en flickgrupp om det finns underlag för en sådan grupp.

 

Registrering & betalning

Betalning sker i anslutning till första lägerdagen. Detta sker i receptionen innan lägret börjar kl.09:00. Receptionen tar ej kontanter. Registrering och betalning kan ske från 08.30 på måndagen. Avbokning utan kostnad kan ske fram till 2 timmar innan lägerstart. Efter debiteras man 50% av lägeravgiften.

 

Mat

Lunch/dryck och fruktstund ingår i lägeravgiften. Alla deltagare är välkomna att köpa något sött/salt under lägret men endast efter lunchen är avklarad.

 

Utrustning 

Deltagaren bör ha egen utrustning med sig till detta läger. Akademin har begränsade möjligheter att hyra ut så kontakta akademin för en förfrågan. Hyra utrustning (klubbor och bag) kostar 400 kr. Bollar, peggar, greenlagare, markeringsknapp håller deltagaren själv för. Detta går att investera i klubbens golfbutik. 

 

Ansvar

Akademin ansvarar för deltagarens säkerhet och välmående under lägrets officiella tider vilket är 09-15. Deltagaren är väldigt välkommen att komma till anläggningen redan från kl 08.30 då tränare/ledare är på plats och kan ge ut träningsbollar. Det går även bra att deltagaren stannar kvar efter dagens slut men på eget ansvar.

Detaljerad information

Ett par veckor innan lägrets start kommer det skickas ut en blankett som ska svaras på. Denna blankett ger oss information om 

- eventuella allergier

- ålder

- golferfarenhet

- vilka kompisar man önskar hamna med i samma grupp

- kontaktperson vid behov av kontakt med vårdnadshavare

- annan viktig information

- m.m

 

Frågor eller funderingar

Är det något du undrar över? Tveka inte att kontakta akademin så svarar vi på alla dina frågor. Skriv din fråga under Kontakt eller ring oss på 0708-584046. 

 

 

Dela den här sidan